• Mester Eriks Vej 57, 9000 Aalborg
  • glhasserisskole@aalborg.dk

Gl. Hasseris Skole

Teambuilding 7.a

Fabelagtig eftermiddag i Hammer Bakker for 7.a, hvor eleverne blev udfordret på samarbejde, holdånd, ordentlighed og dialog. Dagen var kulminationen på et fantastisk klassearbejde som 7.a har været igennem med super god støtte fra såvel forældre som lærere og ledelse.

Se videoen!!!
Ingen aktuelle nyheder

Valgfag på Gl. Hasseris skole 2015

Velkommen til Gl. Hasseris Skole

Gl. Hasseris Skole er en stor byskole i hjertet af bydelen Gl. Hasseris. På Gl. Hasseris Skole er faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Centralt i såvel samvær som læringsprocesser står pladsen til den enkelte i fællesskabet.
Vores skole huser hver dag 750 forventningsfulde og livsglade børn og unge, der udfordres og arbejdes med af ca. 80 dygtige lærere, pædagoger og ledelse. Desuden er der på skolen en gruppe af pligtopfyldende medarbejdere, der står for vedligeholdelse og rengøring.

Vi sætter dialog i højsædet - og det betyder, at vi modtager besøg og henvendelser med åbent sind og med det konstruktive for øje.

Grafisk facilitering

Interesseret i Grafisk facilitering?
Kontakt:
June Kromann
june0044@glhas.dk
Ninna Wedendahl
nw@gammelhasserisskole.dk
Vidensportal med vores ideer til grafisk facilitering i undervisningen er under opbygning.
    Trine Moehrdel Nielsen den 27-03-2015
    Til forældre til kommende børnehaveklasseelever

Vedhæftet en folder med datoer og informationer for skolestart til alle nye børnehaveklassebørn og deres forældre
  • 10-08-2015