• Mester Eriks Vej 57, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris Skole

Besøg fra Island

Nyhed billede
På Gl. Hasseris skole har vi været så heldige, at få tildelt midler, som vi har søgt gennem Nordplus Junior. Vi vil bruge midlerne til at gennemføre et projekt omkring ”Nordiske myter og eventyr”. Igennem projektet vil vi tilføre undervisningen en international dimension samt sparre og inspirere hinanden i læringen om Nordiske myter og eventyr.
Vi har derfor påbegyndt et samarbejde med en skole, Grandaskóli, i Reykjavik på Island. Fra Gl. Hasseris skole deltager Marianne Mellergaard, Jytte Andresen, Ninna Wedendahl og Lotte Fischer Danielsen. På elevsiden er det primært 1. og 2. årgang, som er involveret.
Allerede i dag, mandag, får vi besøg af fire lærere fra Grandiskóli. De vil være med i dele af undervisningen på 1. og 2. årgang, hvor de vil fortælle om Island. I slutningen af september tager vi til Island, hvor vi skal deltage i deres undervisning og fortælle om Danmark.
I foråret 2017 bliver der igen arrangeret besøg fra Island, ligesom vi igen tager derop.
Vi ser frem til et spændende og lærerigt internationalt projekt, som vores elever kan få stor glæde af
    Trine Moehrdel Nielsen den 13-09-2016
    Lukkedage i DUS 2016 er flg. dage: D. 27.- 28.- 29.- 30. december.

Lukkedage i DUS 2017 er flgf. dage: D. 26. maj.

Sommerferie lukning er ugerne 29 og 30.

Nyheder på Facebook