• Mester Eriks Vej 57, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris Skole

0.b og 3.b

Nyhed billede
Børnehaveklasse B havde besøg af 3. B der læste historie for dem. Efter historierne hjalp 3. B med at finde og fotografere ting der starter med bogstavet R.

Valgfag på Gl. Hasseris skole 2016

Velkommen til Gl. Hasseris Skole

Gl. Hasseris Skole er en stor byskole i hjertet af bydelen Gl. Hasseris. På Gl. Hasseris Skole er faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Centralt i såvel samvær som læringsprocesser står pladsen til den enkelte i fællesskabet.
Vores skole huser hver dag 750 forventningsfulde og livsglade børn og unge, der udfordres og arbejdes med af ca. 80 dygtige lærere, pædagoger og ledelse. Desuden er der på skolen en gruppe af pligtopfyldende medarbejdere, der står for vedligeholdelse og rengøring.

Vi sætter dialog i højsædet - og det betyder, at vi modtager besøg og henvendelser med åbent sind og med det konstruktive for øje.

Grafisk facilitering

Interesseret i Grafisk facilitering?
Kontakt:
June Kromann
june0044@glhas.dk
Ninna Wedendahl
nw@gammelhasserisskole.dk
Vidensportal med vores ideer til grafisk facilitering i undervisningen er under opbygning.
    Lotte Fischer Danielsen den 05-10-2015
    Information om lukkedage på DUSSEN 2016

I dette skoleår har vi følgende lukkedage på DUSSEN:
    6. maj 2016
    Uge 29 +30 - Der vil være mulighed for nødpasning på Gug Skole