• Mester Eriks Vej 57, 9000 Aalborg

Gl. Hasseris Skole

Udsmykning

Nyhed billede
Team Forskønnelse har været i fuld sving, så nu hænger der et skønt udsnit af menneskerettighederne på gangen ved PLC. Allerede under ophængningen gav billederne og teksterne anledning til spørgsmål og samtaler med vores dejligt nysgerrige elever 📖.
Ingen aktuelle nyheder

Valgfag på Gl. Hasseris skole 2016

Velkommen til Gl. Hasseris Skole

Gl. Hasseris Skole er en stor byskole i hjertet af bydelen Gl. Hasseris. På Gl. Hasseris Skole er faglighed, kreativitet og trivsel i centrum. Centralt i såvel samvær som læringsprocesser står pladsen til den enkelte i fællesskabet.
Vores skole huser hver dag 750 forventningsfulde og livsglade børn og unge, der udfordres og arbejdes med af ca. 80 dygtige lærere, pædagoger og ledelse. Desuden er der på skolen en gruppe af pligtopfyldende medarbejdere, der står for vedligeholdelse og rengøring.

Vi sætter dialog i højsædet - og det betyder, at vi modtager besøg og henvendelser med åbent sind og med det konstruktive for øje.

Charlotte Ohm den 08-08-2016

Kære skole og forældre
    Her i kommunen vil vi gerne opfordre flere forældre til at lade deres børn gå eller cykle i skolen. Derfor har vi forbedret vores hjemmeside om skolevejen med 4 små træningsvideoer, som forældre kan bruge som forberedelse til at træne skolevejen sammen med deres børn.

Websiden om skolevejen - nyhed
    Hvis I ikke allerede kender vores webside om skolevejen, så klik ind på siden via dette link www.aalborg.dk/skolevejen.
    På siden kan elever, forældre og lærere få information om skolevejen i nærområdet, ligesom der gives generelle råd om, hvordan man som forælder kan træne skolevejen med sit barn – nu ved hjælp af 4 små letforståelige tegnefilm (træningsvideoer). På interaktive kort kan man manøvrere rundt og se veje og stier i nærområdet, hvor børnene kan færdes sikkert på vej til og fra skole, og som man som forældre kan bruge til at planlægge sit barns skolevej. I tekst er det beskrevet, hvordan man som trafikant og bruger af skolevejen kan og skal færdes omkring skolen, ligesom der anvises anbefalede afsætningspladser for de forældre, der kører deres børn til skole i bil.

• 25-08-2016
    Kulturfestival i Aalborg Zoo · 1A · 1B · 1C · 2A · 2B · 2C